0343 451900CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

ANGORA wol warmtekleding maakt u heerlijk warm!

 

Wanneer u de kou moet trotseren of reumatische klachten heeft, biedt angora warmtekleding en ondergoed uitkomst. De minuscuul kleine luchtkamertjes in de angorawol zorgen voor een isolerende werking. Dit houdt de kou buiten het lichaam en dus de lichaamstemperatuur constant. Net als in de dierenwereld, waar de vacht alle jaargetijden door de lichaamstemperatuur regelt. Angoraproducten kunt u dan ook het hele jaar door dragen. Een ander belangrijk voordeel van angora ondergoed is dat het eventueel aanwezig transpiratievocht afvoert. Zo heeft u bij buitenwerkzaamheden veel minder kans op kouvatten, omdat de huid droog blijft. Het assortiment van Peters angora ondergoed is zeer uitgebreid. U heeft keuze uit mouwloze hemden, maar er zijn ook hemden met korte of lange mouwen. En onderbroeken met korte of lange pijpen en slips. Behalve het uitgebreide assortiment ondergoed produceert Peters ook warmtesegmenten, zoals knie- en polswarmers, body- en schouderwarmers en comfortabele (bed-)sokken. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten met een hoog percentage angorawol.

 

Nooit meer last van koude voeten! Het grote voordeel van Angorawol is dat het niet alleen warmte vasthoud maar ook warm maakt! Net zoals in de natuur. Dus heeft u last van bijvoorbeeld koude voeten? Dan zijn angora sokken of bedsokken de oplossing voor u!

 

Wij leveren uw warmtekleding veilig en snel bij u thuis. Heeft u vragen over de warmtekleding, warmte sokken, knie- en polswarmers, body- en schouderwarmers of bedsokken? Bel onze klantenservice 0343 451 900.

Product was successfully added to your shopping cart.

Warmtekleding

Warmtekleding

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.