0343 451900CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

50 PlusPark leverancier van: Ossenberg loop hulpmidddelen KDOG

 

Ossenberg, een Duitse fabrikant van wandelstokken en andere hulpmiddelen. De wandel/-steunstokken van Ossenberg kennen een zeer hoge kwaliteit. Naast de prachtige looks en het hoogwaardige materiaal waarmee de hulpmiddelen geproduceert worden, wordt er ook veel aandacht besteed aan innovatie.

 

Een wandelstok van Ossenberg is uitgedacht. Van de dop tot het handvat overal is aandacht besteed. Zo word bijvoorbeeld aan de binnenkant van de dop een metalen ring geplaatst waardoor deze een stuk minder snel slijt. Het design van de dop word aangepast aan de wandelstok. Osseneberg onderscheid zich door hoogwaardige materialen te gebruiken. Wat dacht u van een lichtgewicht carbon steunstok of een prachtige wandelstok gemaakt van bamboo of andere hoogwaardige houtsoorten. Met handvaten van softgrip materiaal, marmerlook of het bekende KDOG handvat.. 

 

Er zijn vele soorten wandelstokken waarvan u een deel hier op de website zult vinden. Mocht u iets specifieks zoeken, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om de catalogus door te bladeren en de mogelijkheden te bekijken.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ossenberg

Ossenberg

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.