0343 451900CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

50 PlusPark leverancier van scootmobielen zowel verkoop als verhuur..

 

Scootmobielen

U gebruikt uw scootmobiel voor meer dan alleen boodschappen doen en u wilt er kilometers ver opuit kunnen trekken. U wilt graag veilig en comfortabel op pad gaan. De stad in, een natuurgebied verkennen, van een museum genieten, naar een verjaardag en nog veel meer. Herkent u zich in deze omschrijving? De scootmobielen van 50 PlusPark maken het mogelijk! 

 

Bij 50 PlusPark is het mogelijk om een scootmobiel te kopen maar u kunt ook (tijdelijk) een exemplaar huren. Daarnaast bieden wij tegen zeer voordelige prijzen overjarige modellen aan.  Een eigen scootmobiel is nog voordelig ook want u hoeft geen bijdrage meer te betalen aan de zorgverzekeraar. 

 

Meer weten over scootmobielen?

Voor meer informatie over het huren of kopen van een scootmobiel kunt u het beste contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak (0343 45 19 00). Wij kunnen dan in alle rust de tijd voor u nemen omjuitleg te geven over de scootmobiel en de modellen/mogelijkheden die er zijn. Hieronder vindt u de actiemodellen die wij op het ogenbliki nog beschikbaar hebben.

Product was successfully added to your shopping cart.

Scootmobielen

Scootmobielen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.