| 085-877 0 955 |  CONTACT | 

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.
Wie zijn wij?:
 
Medily Zorgwinkel is een onderneming die bestaat sinds 2009. Handelsnaam van SeniorenWereld Nederland BV. Ons bedrijf is gevestigd in het hart van Nederland. Midden op de Utrechtse Heuvelrug in het plaatsje Elst. Hier vandaan bedienen wij met onze webshop heel Nederland en ook een groot deel van België. Daarnaast hebben wij hier een showroo/winkel waar wij u, graag, adviseren over alles wat met hulpmiddelen te maken heeft.

Bij ons staat service voorop! Alleen als u tevreden bent zijn wij het ook. Echt waar ;) Kijkt u maar eens op onze review pagina. U kunt bij ons terecht voor gedegen advies. Per mail, telefonisch of in onze showroom in Elst (UT). De afhandeling van uw bestelling gaat zoals u dat gewend bent. In voorraad, morgen geleverd.
 
Wat bieden wij aan:
 
Medily Zorgwinkel is een online aanbieder van alle voorkomende hulpmiddelen. Zowel comfortproducten, mobiliteitsoplossingen als een groot assortiment hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alles wat met dagelijks leven te maken heeft. Oplossingen om uw badkamer veiliger te maken of hulpjes voor bij het koken. Kortom voor alles een hulpmiddel. Ons doel is om een zo breed mogelijk scala aan hulpmiddelen online aan te bieden. Ons assortiment wordt dagelijks bijgevuld met interessante producten.

U vindt bij ons de standaard hulpmiddelen zoals rollators, verbandschoenen en sprekende horloges enzovoorts. Daarnaast bieden wij ook unieke producten aan. Zoals het technische snufje de sprekende horloges, klokken of wekkers. Of heerlijke Oostenrijkse zalven met ingrediënten rechtstreeks uit de Alpen.
Makkelijk..
 
Het liefst wilt u niet betalen voor u zeker weet of een product u bevalt. Dit snappen wij goed. Daarom kunt u bij ons kiezen om achteraf te betalen. Mocht een artikel dan toch niet naar wens voldoen dan kunt u het (binnen 14 dagen) retourneren. Uw factuur crediteren wij. U kunt bij ons natuurlijk ook online betalen, op de manier zoals u dat wilt. Wij bieden iDEAL, betaling per creditcard of bankoverschrijving aan.

Wij verzenden uw artikel met DHL. Heeft u wensen met betrekking tot de aflevering? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij voor u kijken wat mogelijk is. Standaard wordt uw pakket op werkdagen aangeboden tussen 09:00 en 17:00. Bent u niet thuis? Geen probleem proberen we het morgen gewoon nog eens.
WebwinkelKeur
 
Medily Zorgwinkel heeft het meest vertrouwde waarborg keurmerk op internet, het waarborg WebwinkelKeur. Dit keurmerk geeft u de veiligheid en het vertrouwen waar Medily.nl garant voor staat. DeWebwinkelKeur organisatie verstrekt alleen een waarborg als de betreffende webshop aan hoog gestelde eisen voldoet. Dit waarborg is een keurmerk dat alleen de beste webshops ontvangen. De algemene verkoopvoorwaarden die Medily.nl voert zijn samengesteld volgens de richtlijnen van WebWinkelKeur.
Kiyoh reviews
 
We hebben het al even benoemd. We hebben graag dat u 100% tevreden bent over onze producten en dienstverlening. Om dit te meten voeren wij diverse onderzoeken onder onze klanten uit. Daarnaast staan we open voor feedback en behandelen we uw vragen met de grootste zorg. Dit doen we ook via het onafhankelijk systeem van Kiyoh. Hier kunnen klanten hun ervaring met ons delen met u.

We zijn er best trots op dat we met ruim een 9 beoordeeld worden. Maar we zijn nog niet uitgewerkt. We kunnen nog twee punten scoren...

Rechts op deze pagina vindt u alle bedrijfsinformatie en ons adres. Wij hopen u in de toekomst graag van dienst te zijn!!

U kunt meer pagina's bekijken door naar onze sitemap te gaan.