Product was successfully added to your shopping cart.

Pain ZAP Durabel ® -1 jaar volledige garantie - Pijnpen Pijnbestrijding Pen (TENS) verbeterd alternatief voor PainGone. Met gratis instructie CD ROM

Wees de eerste om dit product te waarderen

Snel Overzicht

De nieuwe manier van pijnbestrijding zonder medicijnen. De PainZAP Durable pijnpen is een alternatief voor de Paingone pijnpen.


Nu met gratis CD-ROM met handleiding en drukpunt-informatie, exclusief bij Medily.


Pain®Zap Durable is een medisch instrument waarmee u op verbazingwekkende, volledig natuurlijke manier de meeste gelokaliseerde of vanuit een pijnpunt uitstralende pijnen kunt controleren of zelfs volledig laten verdwijnen. De pijnpen heeft een capaciteit van 100.000 pulsen, bij de dagelijks gebruik zal de PainZap ruim een jaar meegaan, vandaar onze gebruiksgarantie van 1 jaar.


De pijnpen is ontworpen als een solide in metaal uitgevoerd product, met de grootte van een dikke pen waarin de pulsgenerator (een kristal element)  is ingebouwd. Bij het indrukken van de knop wordt een afgepaste elektrische puls afgeven, waardoor het lichaamseigen, natuurlijke pijnbestrijdingsysteem wordt geactiveerd. De pijn verdwijnt veelal enkele minuten na behandeling, pijnleniging houdt uren aan en de meeste patienten hebben aan drie behandelingen per dag voldoende voor controle van de pijn. Er zijn geen bijwerkingen.


U krijgt bij de PainZap Durable pijnpen een uitgebreide Nederlandse handleiding en flesje huidgel om een maximaal resultaat te verkrijgen bij een gevoelige huid.


Pain®Zap heeft een gebruiksgarantie van 1 jaar.


Om hygiënische redenen is het niet mogelijk dit product te retourneren of te ruilen.


 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,50