Home » | Service » Retourneren

Gebruik ons SendCloud retourportaal, klik hier.

Of regel het zelf en volg onderstaande stappen voor het retour zending van (een deel van) uw bestelling

Heeft u een defect product? Neemt u dan eerst contact op met ons (085-8770955 / contact@medily.nl)

Stap 1: Vul het retourformulier volledig in en stuur dit mee. Formulier kwijt? Download deze dan hier.

Stap 2: Knip het adreslabel van het formulier af en plak deze op de verzenddoos. Beplak NOOIT de schoenendozen als u schoenen retourneert! Verpak deze in de zak waarin u ze hebt ontvangen of gebruik pakpapier of een doos.

Stap 3: Geef het pakket af bij uw postkantoor, bijvoorbeeld PostNL. Stuur het pakket gefrankeerd terug. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

een tekst te typen.

 

Voorwaarden voor retourneren:

 

Om uw zending te retourneren binnen de zichttermijn zijn er een aantal voorwaarden:

1: U heeft 14 dagen om uw zending te retourneren. Lukt het niet binnen deze periode, neem dan in deze periode contact met ons op.

2: Stuur het artikel in de originele verpakking onbeschadigd retour. (Artikel mag niet gebruikt zijn en moet voorzien zijn van de originele en onbeschadigde verpakking).

3: Het is niet toegestaan om te schrijven of te plakken op de originele verpakking. Indien de originele verpakking beschadigd is brengen wij u kosten in rekening. Het beste kunt u uw retour zenden in de doos of in de verpakking waarmee deze naar u is opgestuurd. Retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Na ontvangst van het artikel (in goede orde) door Medily Zorgwinkel, zal binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag inclusief verzendkosten van de heenzending worden teruggestort. Retourkosten zijn voor uw rekening. Wij wijzen er op dat Medily elke aansprakelijkheid afwijst in geval pakketten verloren gaan of beschadigd raken, en raden u dus aan om een verzendmethode met tracking service te gebruiken.