0343 451900CONTACT
0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

D-Style nederlands fabrikaat vakwerk!


D-Style zitmeubelen is een merk dat  bekend staat om haar kwalitatief zeer goede producten. Al haar meubelen worden met de grootste zorg in Nederland geproduceerd. Kwaliteit en afwerking staan er zeer hoog in het vaandel.

 

D-Style is bijzonder omdat u in elke stoel en/of bank zowel een  sta-op- als relaxfunctie kunt inbouwen en daarnaast in dezelfde stijl ook een bank etc. aan kunt schaffen. Zo heeft u al uw zitmeubels in een stof of leersoort samengesteld en wordt uw kamer een geheel.

 

Elke bank of fauteuil kunt u aanpassen naar eigen smaak. Zo kunt u verschillende keuzes maken in stofsoorten, leersoorten, armleuningen en kunt u met verschillende stof- of leersoorten werken in een bank of fauteuil. Plus dat u uiteraard een sta-op functie of relaxfunctie kunt toevoegen.

 

Ook kunt u, uw bestaande meubels aanpassen aan bijvoorbeeld uw nieuwe D-Style Sta-op fauteuil . U kunt namelijk deze meubels in dezelfde stof of leersoort laten bekleden. De D-Style meubelstoffeerderij heeft een aantal allround stoffeerders met vele jaren ervaring in huis, die van elk meubel een uniek stuk vakwerk maken.

 

Het is mogelijk om onze toonzaal te bezoeken of advies aan huis te krijgen middels een D-Style showwagen. Maak kennis met de vele mogelijkheden van deze kwalitatief zeer goede meubels laat u inspireren en adviseren door een van onze adviseurs en beleef D-Style, sterk in maatwerk!

Product was successfully added to your shopping cart.

D-Style zitmeubelen

D-Style zitmeubelen