| 085-877 0 955 |  CONTACT | 

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Skalma exclusief Deens zitcomfort


De fabrieken van SKALMA A/S staan in het kleine Deense plaatsje Skals, gelegen aan het Limfjord in het hart van Jutland. In 1904 begon SKALMA met het produceren van matrassen, die in eerste instantie zelfs gevuld waren met zeewier! Het bovenstaande verklaart gelijk de naam SKALMA (Skals + matrassen = SKALMA). In 1931 werd gestart met de produktie van divans en chaiselongues. 


Nu, 80 jaar later, is het programma gegroeid tot vele bankstellen en een veertigtal fauteuils, die te leveren zijn in diverse stof- en leersoorten. Ook kunnen diverse modellen worden voorzien van opties als elektromotoren (relax functie), hoogteverstelmechanismen en bijvoorbeeld een opblaasbare lendesteun.


Met de Skalma Flexi-Line kunt u zelf uw Scandinavische relax fauteuil samenstellen en creëren. Doormiddel van 4 stappen ontwerpt u, uw eigen stoel die volledig aansluit op uw smaak en interieur.


Het Skalma Creativo concept is een elegante wereld vol exclusiviteit, waar de mogellijkheden bijna onbeperkt zijn! Met het Creativo programma van Skalma kunt u uw woonkamer geheel naar eigen idee inrichten, hoeveel ruimte u ook beschikbaar heeft en wat uw smaak ook is.


Wijvan 50-Pluspark zijn één van de geselecteerde vaste groep dealers die in Nederland te vinden zijn. Om u volledig over het concept te kunnen informeren en u alle mogelijkheden en noviteiten te kunnen laten zien, kunt u een afspraak maken, we ontvangen u dan graag in onze toonzaal in Nieuwegein. Voor een afspraak belt u met 0343- 45 45 61

Product was successfully added to your shopping cart.

Skalma Zitmeubilair

Skalma Zitmeubilair