| 085-877 0 955 |  CONTACT | 

0item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

14 Dagen zichttermijn   

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retourzending van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@medily.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan de zichttermijn. Weet u vooraf nog niet zeker of het product geschikt is dan raden wij u aan om de verpakking van het product goed te bewaren. Mocht u namelijk gebruik uw bestelling aan ons willen terug sturen dan dient artikel in originele staat (zover redelijkerwijs mogelijk) aan ons geretourneerd te worden . Dit houd in dat u het product kan bekijken zoals u dit bijvoorbeeld in de winkel doet. Voorbeeld: haal een rollator uit de doos, rij er een stukje mee en probeer de rollator uit. Ga er echter niet buiten mee wandelen. Voor de goede orde: hygiëneproducten kunnen niet worden geretourneerd.
 
Wij wijzen u er op dat: Medily elke aansprakelijkheid afwijst in geval pakketten verloren gaan of beschadigd raken, en raden u dus aan om een verzendmethode met tracking service te gebruiken.
Indien u tijdens de zichttermijn besluit het product aan ons terug te sturen, volgt u dan het 'stappenplan retourneren'. Heeft u vragen over deze service of twijfelt u of uw product geretourneerd kan worden? Neemt u dan contact met ons op dan helpen wij u verder.
 
Bel ons 085-8770955.